Fa'apotopotoina o le Fa'amalosiaga Fa'apitoa - Fetufa'ai ma Manumalo Fa'atasi: Fa'ai'u Manuia le Tolauapiga a le Atunu'u Fa'atau a le Elite!

Mai Oketopa 10th i le 12th, Green Stone's National Agents Sales Elite Training Camp sa ou faia ma le manuia i Danyang. O sui o sui mai itumalo uma na potopoto faʻatasi, ma o le gaioiga na tumau mo le 2.5 aso, Green Stone na valaʻaulia tagata atamamai sinia i le alamanuia e aumai le sili ona faʻatau atu manatu faʻatau ma tomai faʻapitoa, e ala i suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga, taʻaloga ma isi ituaiga o mea uma. -fesoasoani i le fa'agaioiga pisinisi a le tagata fa'atau!

maa lanumeamata

1. Faʻapotopoto i Danyang ma saili sini masani mo le lumanaʻi

Ina ia sa'o lelei le kosi, e fa'aaogaina e lenei tolauapiga le faiga o le a'oa'oina o le PK, vaevae le 150 o tagata auai i vaega e 19, fa'atulaga tulafono eseese o le PK, ma le fa'atatauina o le aafiaga o le a'oa'oina ma togi e fa'aleleia atili ai le naunautaiga ma fegalegaleaiga a le au auai.

pule

I le amataga o le fonotaga, Mr. Zheng Huayang, Pule Sili o Green Stone, na alu i luga o le tulaga e fai ai se tautalaga, e faʻaalia ai se faʻafeiloaʻiga mafanafana ma faʻafetai faamaoni i tagata faʻatau uma ma uo na o mai mamao! Na ia fa'amamafaina o Green Stone o lo'o tausisia pea le manatu o le fa'atotonugalemu o tagata fa'atau, tulaga lelei-fa'avae ma fa'afouga fa'avae atina'e. Uunaia tagata faatau e talia ma le malosi suiga o maketi, fai se galuega lelei o le suaina loloto o alavai, ma ausia se sini manumalo-manumalo.

2. O le poto e faʻamalosia ai faʻatau

O lenei aoaoga na valaaulia ai Mr. Tan Hongchuan mai Huaweifa'atasi ai ma le 10 tausaga o fa'ata'ita'iga atina'e maketi ma tomai fa'apitoa tau maketi. Na ia aumaia le vasega fefaʻasoaaʻi "aʻoaʻoga a tagata faʻatau ma aʻoaʻoga fesoʻotaʻiga faʻatau" e faʻamatala ai le atoaga o tomai faʻatau ma le faʻatau atu i totonu o pisinisi faʻatau ma e ala i le poto masani, talanoaga masani, ma isi fesoʻotaʻiga, ina ia tatou masani i le faʻatauga faʻatau. , tatala le feutagaiga o se auala fou o mafaufauga!

aoaoga1

Faʻatau atu o se faagasologa umi, mai le suʻesuʻega → felafolafoaiga → fuafuaina o manaʻoga → tuʻuina atu fofo, e le mafai ona misi laʻasaga taʻitasi i le faʻaopoopoga i fesoʻotaʻiga ma tagata faʻatau, o loʻo i ai le tele o aʻoaʻoga faʻapitoa, Mr. Cao Mingcan mulimuli i le taʻitaʻiga, taʻitaʻia tamaiti aoga e amata. le fegalegaleaiga, ina ia mafai ona tatou faʻalolotoina le malamalama atoatoa o faʻatauga i se siosiomaga toʻafilemu.

aoaoga2

3. Fesoasoani Fa'aleleia o le Poto

Faatasi ai ma le faʻatupulaia o popolega mo le soifua maloloina o mata, o le faʻafitauli o le presbyopia ua matua faʻateleina i totonu o le vaeluaga o le matutua ma le matutua.O le faitau aofaʻi o le presbyopia o loʻo faʻasolosolo laiti ma laiti, tosoina le faʻatauga o le vaeluagalemu ma le matutua-matua alualu i luma, ae o le ata le manino alualu i luma, tikeri le saʻo ma faigata ona fetuunai e faʻavaivaia le tele o tagata faʻatau. O Mr. Xu Guiyun, na faavaeina le Jiatu Enterprise Consulting Management Co., Ltd. ma se faufautua sinia o fuafuaga tau atinaʻe, na faasoa atu le vasega, "Fausiaina o se Faiga Faʻatau Aʻoga Faʻatauvaʻa e Saʻoloto", lea na faʻavaeina ai le tiga o le faleoloa.

Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le faʻaogaina, o tioata faʻaogaina ua avea ma tulaga fou o le tamaoaiga o le alamanuia. E tatau i tagata fai tioata ta'ito'atasi ona fa'atupuina a latou agava'a fa'apitoa.Green Stone, faʻatasi ai ma se vaʻaiga faʻataʻitaʻiga i luma, na faʻamauina ma le manuia le uluaʻi mata tioata faʻapitonuʻu "Vision Express" ma le RX Lab o le autu i le 2006, ma tatalaina ai le vaʻaiga o le 24-itula RX Lab e taʻitaʻia le vaitau!

aoaoga3

I le nofoaga aʻoaʻoga, Huang Yuxuan, le pine auro faiaoga o Green Stone, tuuina atu se folasaga auiliili i le 11 faagasologa o le 24-itula RX Lab ma 15 galuega patino customization, ina ia mafai e tagata faatau ona malamalama atili e uiga i Green Stone's saʻo, lelei, tulaga lelei ma le saoasaoa.

aoaoga4

I le 2024, Green Stone na matua faʻalauiloaina le fausiaina o le "tasi matua, tasi talavou" oloa soifua maloloina mata, ma taʻimua i le faʻalauiloaina o le New Control Pro ma New Control Max tioata e fesoasoani ai i talavou faʻasaienisi faʻagesegese le loloto o le myopia i le tuputupu ae. maketi o talavou myopia puipuia ma pulea. O tioata alualu i luma fa'ale-atunuu, fa'atasi ai ma a latou mamanu fa'apolofesa ma faiga fa'atutusa, ua faasolosolo malie fo'i ona avea ma filifiliga sili mo le 40+ tagata. Guo Xiuzhu, Pule o Aoaoga o Green Stone, tuuina mai se faamatalaga auiliili o le "Functional lenses fesoasoani le faaleleia o le faatauina atu", lea e aumaia ai fofo lelei mata soifua maloloina i tagata faatau e ala i le faaleleia o faatauva oloa.

4. Le malosi e molimau atu ai i tafaoga maimoa

O le tolauapiga na faʻatulagaina mo tagata auai e asiasi i le gaosiga o le Green Stone RX Lab, lea e le gata o le pepe o le fanau mai o oloa, ae o le molimau foi o tekinolosi ma le lelei.
Na taliina e le aufailotu faʻapolofesa i luga o le saite fesili uma. E ala i faamalama tioata, na molimauina ai e tagata auai laasaga uma o le faagasologa mai le filifilia o meafaitino, gaosiga ma le gaosiga e oʻo i le maeʻa o suʻega oloa, ma faʻafetai tele i le Green Stone le faʻatonutonuina o le lelei o oloa ma le tautinoga i tagata faʻatau. I le taimi o le asiasiga, sa latou pueina se taimi matagofie i le mea pueata.

aoaoga5

E ala i lenei asiasiga falegaosimea, e mafai e tagata faatau ona malamalama atoatoa i le uiga moni o le "National Good Lens Green Stone" ma sili atu le faʻamatalaina o le lelei o le gaosiga o le Green Stone i le fautuaga o oloa i le lumanaʻi.

5. O se faaiuga manuia o loo agai i luma faatasi

O le 2 ma le afa aso o aʻoaʻoga malosi na aoga, ma na faʻamaeʻaina uma le au aʻoga ma faʻataunuʻu lelei. Tusi Faamaonia o le Faʻaaloalo sauniga I le sauniga faʻamaeʻaina, Green Stone Chairman Zheng Ping Gan, Pule Sili Zheng Huayang, ma Sales Director Xu Fei na tuʻuina atu tusi faamaonia o le mamalu, faʻafetai i sui mo le lagolago ma le galulue faʻatasi o le tolauapiga aʻoaʻoga maualuluga.

aoaoga6

O i latou e tutusa o latou manatu, e le o mamao e pei o mauga ma vasa ma e tumu i le alofa tele ma le agalelei. I le faaopoopo atu i le mauoa o le faatulagaga o vasega, na saunia foi e Green Stone se taumafataga manaia mo le au faatau na o mai mamao, o le taitaifono o le komiti faatonu, Mr. Zhen Pinggan, na sau i le vaaiga e fafaga le taumafataga i lana faasologa pisi, ma paaga mai itu uma o le atunuu e sii a latou matatioata ma fiafia i taimi matagofie, ma le tuuina atu o faailoga tulaga ese vaega ma teutusi mumu i luga o le nofoaga na timu ai le siosiomaga na tuleia i se tumutumu!

aoaoga7

I le lumanaʻi, Green Stone o le a suʻesuʻeina ma le malosi avanoa fou tuputupu aʻe e faʻataga ai le au faʻatau auala e faʻasoa faʻasoa faʻatauga na aumaia e le faʻamaʻi o le tulaga gafatia, ma tulimatai atu e galulue faʻatasi ma tufatufa ma paʻaga i le atunuʻu atoa e fua maualuga fou.


Taimi meli: Oke-14-2024