Seto PRO fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga fono fa'aletausaga na manuia atoatoa

I le aoauli o Aperila 1, 2023, o le semi-tausaga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga lipoti fonotaga aSetoLens New Knowledge Control PRO sa faia i le Hall 1 o le Shanghai World Exhibition Hall, ma sa matua manuia lava.
E ala i faʻamatalaga moni ma aoga, o le fonotaga a le aufaasālalau na faʻaalia ai le ofoofogia o le Xinzhikong PRO i le tolopoina o le alualu i luma o le myopia i tupulaga talavou, faʻamaonia le malosi o le SetoLens, ma faʻaalia ai le naunautaiga a SetoLens e puipuia le soifua maloloina o tamaiti ma tupulaga talavou.

1

01. Fuafuaga fa'ailoga lanu meamata fa'atonutonu vaega
Zheng Pingqian, taʻitaʻifono o SetoLens, na ia faia se tautalaga i luga o le fuafuaga faʻailoga kamupani.I le vaʻaia o le ogaoga o le puipuia ma le puleaina o le myopia i tamaiti ma tupulaga talavou, o le faʻafitauli o le myopia i le laʻititi o tausaga e iloga, ma o le soifua maloloina o le vaʻaia o talavou ua avea ma autu o le popolega tele i le tele o tagata.I le avea ai o se atinaʻe a le atunuʻu e faʻavae i luga o mea fou, tulaga lelei ma tomai faʻapitoa,SetoLensO loʻo faʻaauau pea taumafaiga a Optis i le puleaina o le myopia i tupulaga talavou.
Talu mai le 2019, ua aofia ai e Saina le "puipuia ma le pulea o le vaai a tamaiti aʻoga tulagalua" i le galuega suʻesuʻeina o faʻatinoga a le tele o malo i le lotoifale.O le puipuia ma le puleaina o le myopia e manaʻomia ai taumafaiga faʻatasi a vaega uma o sosaiete, ma o malosiaga faʻaagafesootai o loʻo faʻatusalia e pisinisi o se vaega taua.SetoLens ua faia ni gaioiga malosi e tali atu ai i le valaau a le atunuu ma o loʻo faia pea taumafaiga i le puipuia ma le puleaina o le myopia i tupulaga talavou.I le amataga o Iuni 2020, SetoLens Optics ma le 'au a Polofesa Liu Ping o le National Ophthalmic Engineering Center o Harbin Medical University na faʻalauiloaina le poloketi faʻataʻitaʻiga a le Xinzhikong PRO oloa e faʻamaonia ai tekinolosi oloa, faʻamalosia le lelei o oloa, ma suia le gaosiga o tioata mama i. puipuia le soifua maloloina o mata o tupulaga talavou.
Taulai atu i le autu autu ma le sailia o atinae tau pisinisi,SetoLensfa'alototeleina le fa'afouina o le gaosiga o tioata ma le puipuia o le soifua maloloina o mata o tupulaga talavou, fa'apipi'i le ta'iala o le atina'eina o fa'ailoga ma le soifua maloloina o le atunu'u, fa'aaoga lelei le malosi, faoa avanoa, ma fausia fa'atasi se va'aiga mo sui ma faleoloa pa'aga.O se siosiomaga pisinisi lelei o le a fesoasoani i le teuina o gaioiga, faʻatasi faʻatasi ma manaʻoga eseese o tagata faʻatau, tuʻuina atu i tagata faʻatau se poto masani sili ona lelei, fatuina le taua faʻatasi, ma fausia se lumanaʻi lanu meamata ma matagofie.

3

02. Sauniga saini
I le fonotaga a le au tusitala, Polofesa Liu Ping, faʻatonu o le National Eye Engineering Center, faʻasoa le tulaga o loʻo i ai nei o le soifua maloloina o mata i le va o tupulaga Saina, suʻesuʻega suʻesuʻega ma metotia suʻesuʻe.
I le taimi lava e tasi, o faʻamaumauga o le semi-tausaga faʻataʻitaʻiga lipoti a le Xinzhikong PRO na faʻasalalau.Mai se vaaiga faʻapolofesa, na faʻamaonia atoatoa ai le puipuiga ma le pulea o le aʻafiaga o le oloa, ma sa tumu i le mautinoa i le lumanaʻi galulue faʻatasi ma SetoLens.
O Mr. Zheng Pinggan, Taitaifono o SetoLens, ma le Faatonu Liu Ping na sainia le "Felagolagomai Fuafuaga i Optometry Alamanuia ma Suesuega" e fausia ai se sootaga vavalalata vavalalata.I lenei felagolagomaʻi, o le a faʻaauau pea ona faia e itu e lua taumafaiga i oloa Qingkong e fesoasoani i le atinaʻeina gafataulimaina o le soifua maloloina o tagata talavou, tausia faʻatasi mo le vaʻaiga lanu "mata" a tamaiti, ma taumafai e aumai le "soifua maloloina o mata" i tagata uma ma aiga uma, ina ia " Le vaʻaiga o le "Vaʻaiga Faʻalesoifua maloloina" ua mafai ona ausia. O le a matou tuʻuina atu oloa sili atu le mautu, faʻatuatuaina, saogalemu ma faʻatuatuaina, ma faʻaauau pea ona fatuina le taua mo tagata faʻatau.

4

03. Fetufa'aiga kofe tele
I le fonotaga a le au tusitala, SetoLens na valaʻaulia taʻitaʻi o pisinisi e aumai ia i matou faʻasoa faʻapolofesa matagofie.
Zhou Yicheng, Optometry Director of Yuxi Sub-center of Harbin Medical University Ophthalmic Science and Technology Medical Fitting Center, faʻamatalaina "Talosaga o le Faʻatonuina o le Poto Fou ma le Pulea o le Tele i le Faʻataʻitaʻiga Faʻafomaʻi".New Knowledge Control PRO ei ai uiga o le maualuga o le manino ma le maualalo o mafaufauga.Malamalama, sili atu le faʻalelei e ofuina, ma faʻapipiʻiina i aʻafiaga faʻatekonolosi mamanu, lagolago le US FDA drop ball test, faʻapipiʻi i luga o le vaega o le puipuiga, sili atu le umi, e mafai ona sili atu ona puipuia le soifua maloloina o mata.
O Mr. Zhao Yang, Faatonu o le Optometry Department of National Ophthalmic Engineering Center o Harbin Medical University, ma le tusitala o le "Eye Protection Policy in a Great Country" na lomia e People's Daily Publishing House, na aumaia ia i matou "4L Therapy: The Importance of Out-of -Fua'i Mata ma Suiga Malamalama", fefa'asoaa'i le puipuiga ma le pulea o le myopia O le metotia na tatalaina ai le tele o vaega o le pulega o le soifua maloloina va'aia mo tamaiti, ma manumalo i le patipati mai le vaaiga.
O Mr. Zhou Chuan, o le faatonu o le Optometry Department o le National Ophthalmic Engineering Center o le Harbin Medical University, na ia faasoa atu le "Manatu Fou mo Galuega Faʻapolofesa Faʻapolofesa i le Post-epidemic Era", ma tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga fou o le galulue faʻatasi o le tuʻufaʻatasia o punaoa ma le faʻamalosia o tomai faʻapitoa. i le va'aiga i le tulaga o lo'o i ai nei le alamanuia ma le lumana'i atina'e o faleoloa optometry., e tuʻuina atu ai se faʻamatalaga fou mo le faʻaleleia atili o le faleoloa.

5

04. "Fuafuaga Au'aunaga Fa'ailoga 4D"
O Zheng Huayang, o le pule sili o SetoLens, na ia faʻasoa le filosofia pisinisi o le "fausiaina faʻatasi, faʻamaoni ma manumalo-manumalo", faʻamalosi i le felagolagomai manumalo-manumalo, ma tuputupu aʻe faʻatasi ma tagata uma.Mai le gaosiga o tioata i le tautua, na ia faia le "4D Brand Service Plan" e fausia ai auaunaga gaosiga All-in-one smart window.Faʻafeiloaʻi atoatoa manaʻoga o tagata faʻatau i itu uma, lagolago paʻaga alalaupapa ma se vaʻaiga umi, faʻamautinoa le lelei ma le aofaʻi mo tagata faʻatau, ma galulue faʻatasi e agai i luma lima lima.
I le lumana'i,SetoLensO le a faʻaauau pea ona taulaʻi atu mata i le puleaina o le myopia talavou, tuʻuina atu suʻesuʻega faʻapolofesa ma le filifilia patino o tioata tioata mo le myopia talavou, fesoasoani i tamaiti e puipuia ma pulea le myopia, ma tuʻuina atu i tamaiti se lumanaʻi manino.

2


Taimi meli: Apr-19-2023