“O Fa'alavelave Fa'aletonu a se Tagata Fai Lens Fa'agasolo: Ose Tala Agalelei”

Fa'asalaga: Ole tala o lo'o mulimuli mai ose tala fatu e fa'aosofia e aafiaga o tagata fai tioata fa'asolosolo.E le o faamoemoe e manatu o se faamatalaga o le mea moni.

I se tasi taimi, na ou filifili ai e faʻaleleia laʻu matatioata i se peatioata alualu i luma.Sa ou mafaufau ifo ia te a'u lava, "E ese le manaia o lenei mea! O le a mafai ona ou vaai lelei i mamao eseese e aunoa ma le toese o la'u matatioata ae fai se isi pea."

Ou te leiloa, o le amataga lea o se malaga malie (ma o nisi taimi e le fiafia ai).

Muamua, sa tatau ona ou masani i le tioata fou.Na umi se taimi ou te iloa tonu ai po o fea o le tioata na ou iloa lelei ai.A'o fa'agasolo pea lo'u ulu i luga ma lalo, i lea itu i lea itu, ma taumafai e su'e lena nofoaga manaia, atonu ou te foliga mai o lo'o ou tilotilo atu i tagata o lo'o si'omia a'u.

Aua nei galo e uiga i le taumafaiga e fetuunai matatioata i luga o le isu.O sina gaioi i luga ma lalo e ono faaleagaina ai la'u vaaiga atoa.Sa vave ona ou aoao e aloese mai soo se gaioiga faafuasei e pei o le luelue po o le na o le tilotilo i lalo.

Ae o le fiafia moni e amata pe a amata ona ou faʻaogaina laʻu tioata fou i loʻu olaga i aso faisoo.E pei o le taimi na ou alu ai e 'ai ma nisi o uo.Na ou tilotilo i le lisi ma iloa ai o tau o loʻo lisiina i ni tusi laiti."O le a lenei ituaiga o maniac?"Faapea lava a'u."Aisea na latou faia ai le lisi e faigata tele ona faitau?"

Na ou aveese lau matatioata ma toe tuu i luga, ma le faamoemoe o le a faafaigofie ai ona vaai tau.Talofa e, e le o le tulaga lena.

6

O lea, na ou filifili ai e uu le lisi ia latalata i oʻu foliga, ae na foliga mai ai o aʻu o se toeaina e leaga le vaai.Sa ou taumafai e faataupupula, ae na atili ai ona leaga.I le faaiuga, sa tatau ona ou liliu atu i au uo, o e na ata mai ia te au a o tilotilo i le tau.

I se tasi taimi sa ou manao ou te alu i le fale tifaga e matamata i se tifaga.Sa ou nofo iina ma taumafai e tilotilo i le lau e aunoa ma le tilotilo i ai, ae sa le aoga.O le lau sa faanenefu tele pe ma'ai tele, e fa'atatau i le mea sa ou tilotilo i ai.

Na iu ina ou fa'anofo i luga ma lalo lo'u ulu e va'ai i vaega eseese o le lau, lea na ou lagona ai e pei o a'u o lo'o i luga o se uila e matamata i se tifaga.Masalo na manatu la'u uo e iai sa'u ituaiga o faalavelave faafuasei faafomai.

E ui lava i luitau uma, ou te musu e faamamulu a'utioata alualu i luma.A uma mea uma, ua ou teu faafaigaluegaina le tele o tupe ia i latou.Ou te fai atu pea ia te au lava o le a ou masani ia i latou mulimuli ane.

ete iloa?Ou te masani ia i latou ... sina mea itiiti.

Na ou aʻoaʻoina e faʻasaga i luga loʻu ulu e iloa lelei ai mea, ma na avea aʻu ma se tagata poto i le sailia o le mea manaia i tioata.E oo lava ia te a'u ua fai si fa'afefe pe a ou va'ava'ai atu i a'u uo e le o aga'iga'i i luma o lo'o sui matatioata.

Ae o loo i ai pea taimi o le le fiafia.E pei o le taimi ou te alu ai i le matafaga ae le mafai ona iloa se mea ona o le la o loʻo susulu mai i laʻu matatioata.Po'o le taimi o lo'o ou taumafai e ta'alo se ta'aloga ma feagai ma matatioata o lo'o fa'ase'e pea.

I le aotelega, o loʻu poto masani itioata alualu i lumaua avea o se taavale solofanua.Ae e tatau ona ou fai atu, o luga ma lalo e aoga.Ua mafai nei ona ou iloa atu ma le manino, ma o se mea lea e faafetai ai.

O lea la o le mea lea ou te fai atu ai i le au fai tioata alualu i luma: Tuu i luga lou ulu (fa'amaoni) ma fetuutuunai au matatioata.E mafai ona lagona e pei o se tauiviga i nisi o taimi, ae mulimuli ane, o le a mafai ona e vaʻai i le lalolagi i lona mamalu manino ma le matagofie.

Mo i latou e mafaufau e fa'atau tioata alualu i luma: sauni mo se tietiega vao.Ae i le faaiuga, e aoga.

O lenei blog ua aumai ia te oe eJiangsu Greenstone Optical Co., Ltd.Matou te malamalama i luitau o le sailia o tioata atoatoa, ma matou te tuuto atu i le tuʻuina atu o oloa sili ona lelei e fesoasoani ia te oe e vaʻai atili ai i le lalolagi.Mai suʻesuʻega ma atinaʻe i le gaosiga e faʻatau atu, o loʻo i ai pea la matou 'au faʻapolofesa e fesoasoani ia te oe.Fa'atuatuaina matou e tu'uina atu ia te oe fofo mo au mata mata uma.


Taimi meli: Apr-19-2023